Konst Runt Barken

En årligen återkommande konst- och hantverksrunda i Smedjebackens kommun där professionella och amatörer ställer ut i sina butiker, ateljéer, logar, uthus och trädgårdar. Hålla utkik efter den röda loggan med båten längs vägen.

2023 års upplaga är nu avslutad. Här nedanför kan du läsa mer om årets deltagare. Dessutom fortsätter flera att visa konst, form och hantverk på olika sätt under sommaren och resten av året.

Konst Runt Barken arrangeras av enheten för Kultur & Bibliotek i samarbete med lokala kulturaktörer. Vill du delta nästa år, eller veta mer så hör av dig till oss. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

På gång

Sociala medier

På vår Facebook delar vi information om Konst Runt Barken och saker som är på gång inom kultur i närområdet året runt. Välkommen in! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Julmarknad på MEKEN

Inför julen 2023 finns det planer på en julmarknad som fyller MEKEN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med konst och hantverk. Kanske en vinterversion av Konst Runt Barken? KRB:s deltagare kommer att bjudas in till ett möte för att prata möjligheter. Låter det intressant så håll utkik efter datum och tid.

Konst och kultur i det fria

Du kan året runt också göra din egen konstrunda bland kommunens offentliga konst eller besöka våra kulturmiljöer. Den digitala vandringsfoldern för offentlig konst hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. En tryckt version kan hämtas på biblioteken i Smedjebacken och Söderbärke.

Information till utställare

Här hittar du som är deltagare eller vill veta mer om arrangemangen information om viktiga datum i arbetet mot och under KRB. Läs mer...

Tidigare upplagor av Konst Runt Barken

KRB stratades 2015 och vi ser just nu fram emot nästa års upplaga som blir den tionde i ordningen. Här hittar du information om utställare och platser som deltagit de tre senaste åren.

 

 

Kontakt

Anna Johnsson

Kultursamordnare

0240-66 88 84

Sidan senast uppdaterad: