Konst Runt Barken

En årligen återkommande konst- och hantverksrunda i Smedjebackens kommun där professionella och amatörer ställer ut i sina butiker, ateljéer, logar, uthus och trädgårdar. Hålla utkik efter den röda loggan med båten längs vägen.

2023 års upplaga är nu avslutad. Här nedanför kan du läsa mer om årets deltagare. Dessutom fortsätter flera att visa konst, form och hantverk på olika sätt under sommaren och resten av året.

Konst Runt Barken arrangeras av enheten för Kultur & Bibliotek i samarbete med lokala kulturaktörer. Vill du delta nästa år, eller veta mer så hör av dig till oss. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

På gång

Pop up-utställning i Lokstallet - Änglar i mörker

En installation av Roswitha Gisa Jonsson som kan ses 1-4 advent 2023. Läs mer.

Är du också intresserad av att ställa ut i Lokstallet? Hör av dig till oss Kultur & Bibliotek.

Julmarknad på MEKEN

3 december kl. 13.00-16.30

Årets julmarknad arrangeras av unga företagarna Ida och Inez genom Idéz Event Ab som hälsar välkomna till en mysig och alldeles varm julmarknad med försäljning av hantverk, bakverk musik och fika och mycket mer. Mer om innehållet finns under julmarknadens eget Evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Facebook.

Försäljare och utställare som vill delta anmäler sig senast 15 november till: idezeventab@hotmail.com

Du kan välja mellan att stå inne eller ute. Priset för plats är 250 kr.

Sociala medier

På vår Facebook delar vi information om Konst Runt Barken och saker som är på gång inom kultur i närområdet året runt. Välkommen in! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Konst och kultur i det fria

Du kan året runt också göra din egen konstrunda bland kommunens offentliga konst eller besöka våra kulturmiljöer. Den digitala vandringsfoldern för offentlig konst hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. En tryckt version kan hämtas på biblioteken i Smedjebacken och Söderbärke.

 

Information till utställare

Här hittar du som deltagar eller vill veta mer information på vägen fram mot KRB. Läs mer...

 

 

Tidigare upplagor av Konst Runt Barken

KRB stratades 2015 och vi ser just nu fram emot nästa års upplaga som blir den tionde i ordningen. Här hittar du information om utställare och platser som deltagit de tre senaste åren.

 

 

Kontakt

Anna Johnsson

Kultursamordnare

0240-66 88 84

Sidan senast uppdaterad: