Smedjebackens kommun, till startsida

Föreläsning och diskussion om samsyn kring ungdomsidrott

Välkomna på föreläsning med f.d elit-innebandyspelaren Jenny Hedlund följt av en diskussion kring samsyn inom ungdomsidrotten

Var: Ishallen Smedjebacken, våning 2

När: 30/10 kl. 18:00-20:30

Kontaktperson: Knalin Boström, 010-459 03 05

Sista anmälningsdag: 2018-10-26

Allt för att fler barn ska kunna idrotta i våra föreningar, ägna sig åt flera idrotter (allsidighet) och ta hänsyn till varandras säsonger. Helt enkelt samverka över föreningsgränserna för att göra vårt bästa för barnens bästa.
Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen

Vi inleder med föreläsaren Jenny Hedlund. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper, med blandade idrotter, för att diskutera, hur vi kan utveckla samarbetet.

Jenny Hedlund är flerfaldig världsmästare i innebandy både som ledare och spelare. Jenny kommer att berätta om sin resa inom och med idrotten, hur det påverkat livet ur flera aspekter. Hon brinner för att växa med människor, såväl ungdomar som vuxna.

Jenny arbetar idag som spelutvecklare på Dalarnas Innebandyförbund och som professionell coach, hon föreläser i teambuilding för idrottens ungdomar via SISU Idrottsutbildarna samt föreläser och inspirerar företag/skolor som lägger värde i att få ihop en grupp och få dem att må bra och sträva mot utveckling, mål och resultat.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela: kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

Arrangör:
SISU Idrottsutbildarna Dalarna & Smedjebackens kommun

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-03
Webbredaktör: David Wallman