Emma Karlsson

CafĂ© Gruvstugan 📌 LĂ€nk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Flogberget 1
771 91 Smedjebacken

Emma Karlsson kommer frÄn Ludvika och Àr idag boende och verksam i Göteborg. Hon arbetar mestadels med figurativt mÄleri i akryl. MÄlningarna balanserar mellan det vardagliga och det andliga och innehÄller bÄde allvar, romantik och glimten i ögat. Ofta med fÄglar och poetiska fragment insprÀngt i mÄleriet. KÀrleken till ord och naturen kan man ocksÄ se spÄr av i hennes konstnÀrskap.

”Att mĂ„la Ă€r ett sĂ€tt att leva för mig. Jag försöker alltid skapa utifrĂ„n hjĂ€rtat utan att störa den inre inspirationen alltför mycket. Jag öppnar mig inför ett flöde dĂ€r alla logiska tankar och linjĂ€ra riktningar fĂ„r stĂ„ tillbaka. Prestation och resultat hör inte hemma i det fria skapandet sĂ„ jag försöker utelĂ€mna det i största möjliga mĂ„n och bara följa processen vart Ă€n den tar mig. Ibland lyckas jag.

Jag försöker alltid mĂ„la det mitt hjĂ€rta Ă€r fyllt av och vill att mina verk ska vara ett skyltfönster för mina inre rum. Min inre önskan Ă€r att Du som betraktare kan öppna ditt hjĂ€rta pĂ„ vid gavel och se det du behöver se i mina mĂ„lningar.”

🗂

Arkivsida frÄn 2023

Till Konst Runt Barken 2024

Sidan senast uppdaterad: