Annika Holmgren

Verkstan Butik & CafĂ© 📌 LĂ€nk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
BÀrkevÀgen 14
777 60 SöderbÀrke

För mig Àr konsten helt intuitiv och utgÄr frÄn det som kommer till mig i stunden. Det innebÀr kontakten med kroppen, sinne och hjÀrta, samt att lÄta den inre vÀrld manifesteras pÄ en tom duk.

Som lÀrare i Vedic Art mÄlar jag utifrÄn denna metod. Den Àr baserad pÄ sjutton olika principer grundlagda av Curt KÀllman. Principerna stöttar pÄ resan att komma i kontakt med och lÄter dig skina i skapandet och i livet.

De kommer frÄn de gamla indiska Veda skrifterna. Vilka berÀttar för oss att precis som ett frö vet att det kommer bli en blomma sÄ har vi inom oss alla en vetskap om skapande krafter och naturlagar som kanske Ànnu inte Àr aktiverade.

I Vedic Art gÄr du som mÄlar igenom upplevelsen av denna speciella mÄlningsprocess som Àr avsedd att vÀcka din inre visdom. Den ger dig möjlighet att uttrycka vad du bÀr inuti ditt hjÀrta, ditt liv, saker du Àlskar, drömmer om, Àr rÀdd för eller det du vill lÀka. PÄ sÄ sÀtt kan vi trÀna nya sÀtt att agera och övervinna vÄra begrÀnsningar. Du kan mÄla sorg och omvandla den till kÀrlek och glÀdje. Du lÀr dig bland annat att vara öppen för förÀndringar i livet, eftersom livet handlar om förÀndring.

Annika Holmgren Àr en av fölera utstÀllare pÄ Verkstan Butik & Café under Konst Runt Barken.

🗂

Arkivsida frÄn 2023

Till Konst Runt Barken 2024

Sidan senast uppdaterad: