Konst Runt Barken

En årligen återkommande konst- och hantverksrunda i Smedjebackens kommun där professionella och amatörer ställer ut i sina butiker, ateljéer, logar, uthus och trädgårdar. Hålla utkik efter den röda loggan med båten längs vägen.

Konst Runt Barken arrangeras av enheten för Kultur & Bibliotek i samarbete med lokala kulturaktörer. Vill du delta, eller veta mer så hör av dig till oss. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

Konst Runt Barken 2024

onsdag 10 - lördag 13 juli
kl. 11-16

Utställare

På gång

Anmäl deltagande senast 28 maj

Välkommen att höra av dig till Kultur & Biblioteks kultursamordnare Anna Johnsson med din anmälan redan nu. Kontakta oss på:

anna.johnsson@smedjebacken.se
0240-66 88 84

Information till utställare

Här hittar du som funderar på att deltagar eller vill veta mer information på vägen fram mot KRB. Läs mer...

Sociala medier

På vår Facebook delar vi information om Konst Runt Barken och saker som är på gång inom kultur i närområdet året runt. Välkommen in! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pop up-utställning i Lokstallet

I december 2023 visades en installation av Roswitha Gisa Jonsson. Läs mer om utställningen. Är du också intresserad av att ställa ut i Lokstallet? Hör av dig till oss Kultur & Bibliotek.

Konst och kultur i det fria

Du kan året runt också göra din egen konstrunda bland kommunens offentliga konst eller besöka våra kulturmiljöer. Den digitala vandringsfoldern för offentlig konst hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. En tryckt version kan hämtas på biblioteken i Smedjebacken och Söderbärke.

Tidigare upplagor av Konst Runt Barken

KRB stratades 2015 och vi ser just nu fram emot nästa års upplaga som blir den tionde i ordningen. Här hittar du information om utställare och platser som deltagit de tre senaste åren.

Konst Runt Barken 2023 genomfördes

torsdag 6 - söndag 9 juli
kl. 11-16

Utställare

Digital karta 📌 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utskrivbar Utställarlista Pdf, 94.6 kB. 2023 och Besökskarta Pdf, 94.6 kB. 2023

 

 

Kontakt

Anna Johnsson

Kultursamordnare

0240-66 88 84

Sidan senast uppdaterad: