Uppleva och göra

Missa inte Gilla Rörelses tävling Tre leder!

Vår fina kommun kryllar av härliga vandringsleder fria att upptäcka. Nu startar projektet Gilla Rörelse tävlingen Tre leder där du genom att skicka in foton på våra leder är med i utlottningen av presentkort.

För att delta i utlottningen så ska du under sommaren vandrat och fotat alla tre lederna i en deltävling. Om du önskar så delta gärna i alla tre deltävlingarna:

• 3 leder Smedjebackens kommun
  • 3 leder centrala Smedjebacken
  • 3 leder Söderbärke

Tävlingen pågår från 1/4 – 31/8 2022 och bidrag till tävlingen
(fotona märkta med namn och plats) mailas tillsammans med namn, ev. mailadress och telefonnummer till:
siw.ostlund@smedjebacken.se, alt lämnas in till Kommunhusets reception märkt Siw Östlund, fritidschef, senast 5/9 2022.

När du deltar i tävlingen så tillåts att Smedjebackens Kommun får dela dina foton.
Använd gärna #gillarörelsesmedjebacken vid delning i sociala medier

Deltävling 1 - 3 leder Smedjebackens kommun

• Schisshyttans vandringsled
  • Löfmarkens kulturstigar
  • Skräddartorpsfallet/Lumsen

Deltävling 2 - 3 leder centrala Smedjebacken

• Milslingan – Gröna Milen
  • Del av Romboleden – Tur och retur Norrbärke Kyrka till Flatenberg alt. Mässtenen
  • Uvbergsleden – Utsiktstornet tur och retur

Deltävling 3 - 3 leder Söderbärke

• Del av Romboleden - Tur och retur Söderbärke Kyrka till Mässtenen
  • Vanberget – Upp på toppen och ner igen
  • Tolvsbo Naturstig – Start och mål vid Tolvsbo bystuga

Information om hur du hittar till lederna finns på naturkartan.se/smedjebacken Länk till annan webbplats.

Lycka till!