Smedjebacken kommun lanserar kampanj för att uppmuntra till uteaktivitet

I kampen mot Coronapandemin begränsas möjligheterna till aktiviteter och samvaro. Men det betyder inte att möjligheterna ändå är många. Framförallt inte när man bor i en så fantastisk kommun som vår!

Hamnen Smedjebacken

Fredag 27 november startar vi därför kampanjen ”Friluftstipset Smedjebacken” där vi uppmanar alla Smedjebacksbor att via Mail, Facebook eller Instagram skicka in bilder eller videoklipp på sina bästa friluftstips till oss. Skicka gärna med en beskrivning varför just du uppskattar platsen i fråga.
Vi kommer sen dela med oss av era tips i våra kanaler.

(När du skickar bilder/videoklipp till oss godkänner du samtidigt att vi delar dom o våra sociala kanaler)

I mitten av december kommer vi välja ut 10 fina bidrag som får ett presentkort värt 400 kr giltigt runtom i Smedjebacken och Ludvika.

- Pandemins begränsningar får inte hindra oss från att röra på oss och få frisk luft. Att vi tillsammans hjälps åt att inspirera varandra till aktivitet samtidigt som vi upptäcker kommunens olika möjligheter är en fullträff, säger kommunalråd Fredrik Rönning.

Bidragen tas emot via:

• Mail till info@smedjebacken.se
  • Meddelande till ”Smedjebackens kommun” på Facebook
  • Meddelande till @ungismejdebacken på Instagram

Behöver du inspiration eller hjälp att hitta till platser så använd gärna friluftsguiden Naturkartan.
Under www.naturkartan.se/smedjebackenlänk till annan webbplats finns massor med tips och instruktioner för de friluftsintresserade.

Medborgarservice/kommunikation