Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Håkan Wallman går i pension

En av kommunens trotjänare Håkan Wallman gör idag, torsdagen (31/5) sin sista arbetsdag efter 42 år som anställd. Under dagen uppvaktades han med presenter och det bjöds på kaffe och tårta ute på Väderbacken, Komhall.

Håkan Wallman

Hela 42 år har Håkan Wallman haft samma arbetsgivare, Smedjebackens kommun. Med det kan man säga att han kan kommunens verksamhet utan och innan efter de olika tjänster han haft under årens lopp.

Han började sin bana som fritidsgårdsföreståndare och blev sedan fritidsassistent. Som fritidschef har han verkat under många år och ett tag kombinerade han tjänsten med att även vara förvaltningschef för dåvarande kultur- och fritid, som sedan lades ned. Fritidschefstjänsten fortsatte han med och kombinerade tjänsten med att även vara kommunens beredskapssamordnare.

De senaste 5 åren har Håkan verkat som arbetsledare på Komhall på Väderbacken.

– Ett jättebra arbete att avsluta mina år med på kommunen. Jag varit kvar länge i kommunen och det kan väl säga en sak, att jag trivts, säger Håkan med ett leende.

Håkan tar nu ut semester och avslutar sin tjänst den 1 augusti, nästan exakt 42 år efter att han började 16 augusti 1976.

Vi önskar Håkan en skön semester och pension samt tackar för alla åren han har gett till oss alla med sitt engagemang i olika frågor.

Sidan senast uppdaterad: 2018-06-04
Webbredaktör: David Wallman