Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Stadsnätet expanderar vidare!

Smedjebacken Energi & Vatten AB fortsätter utbyggnaden av stadsnätet i kommunen. Nätet som byggs är ett öppet fibernät där fri konkurrens råder mellan tjänsteleverantörerna. Stadsnätet finns nu i Smedjebacken, Hagge, Harnäs, Söderbärke och Vad.

Under vintern 2015/16 kommer stora delar av centrala Smedjebacken och Söderbärke att erbjudas inkoppling med driftsättning 2016/17. Se utbyggnadsplanerna i menyn till vänster. Områden längre ut från centrum kommer också erbjudas inkoppling. Vilket som står på tur beror mycket på vilket intresse som finns i byn.

Nätet är tillgängligt för såväl villor, företag och föreningar. Har du ett företag eller en bostadsförening som är intresserat så kontakta Smedjebacken Energi & Vatten AB för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

Privatpersoner kan lämna sin intresseanmälan på fibertillalla.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  och där följa utvecklingen för området.

Priset för en anslutning är under kampanjperioden i
respektive område 19.900kr inkl.moms för privatpersoner. När ett område är utbyggt gäller ordinarie pris 27.500kr för tillkommande anslutningar.

För aktuellt tjänsteutbud, se vår beställningsportal smedjebacken.qmarket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Smedjebacken Energi Stadsnät
Jan Nordqvist

Stadsnät


Kundtjänst tfn: 0240 - 660 600
E-post: stadsnat@seab.smedjebacken.se

Chef:
Jan Nordqvist
Tfn: 0240 - 660 668
E-post: jan.nordkvist@seab.smedjebacken.se

Sidan senast uppdaterad: 2016-02-05
Webbredaktör: Jan-Erik Kauppinen