Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Stadsnätet expanderar vidare!

Smedjebacken Energi & Vatten AB fortsätter utbyggnaden av stadsnätet i kommunen. Nätet som byggs är ett öppet fibernät där fri konkurrens råder mellan tjänsteleverantörerna. Stadsnätet finns nu i Smedjebacken, Hagge, Harnäs, Söderbärke och Vad.

Under 2016/17 erbjuds stora delar av centrala Smedjebacken, Morgårdshammar och Söderbärke inkoppling. Se utbyggnadsplanerna i menyn till vänster. Områden längre ut från centrum kommer också erbjudas inkoppling. Vilken by/område som står på tur att bli kampanjområde beror mycket på vilket intresse som visas. En analys av förutsättningarna för vidare utbyggnad kommer ske i hösten 2016. Därefter beslutas om vilka områden som står på tur att få erbjudande om inkoppling under 2017.

Nätet är tillgängligt för såväl villor, företag och föreningar. Har du ett företag eller en bostadsförening som är intresserat så kontakta Smedjebacken Energi & Vatten AB för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

Privatpersoner kan lämna in intresseanmälan på fibertillalla.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  och där följa utvecklingen för området.

Priset för en villa-anslutning är under kampanjperioden i
respektive område 19.900kr inkl.moms. När ett område är utbyggt gäller ordinarie pris 27.500kr för tillkommande anslutningar. Bor du i ett redan fibrerat område och vill koppla in dig så kontakta oss för mer info.

För aktuellt tjänsteutbud, se vår beställningsportal smedjebacken.qmarket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Smedjebacken Energi Stadsnät
Jan Nordqvist

Stadsnät


Kundtjänst tfn: 0240 - 660 600
E-post: stadsnat@seab.smedjebacken.se

Chef:
Jan Nordqvist
Tfn: 0240 - 660 668
E-post: jan.nordkvist@seab.smedjebacken.se

Sidan senast uppdaterad: 2016-08-23
Webbredaktör: Evamari Anestedt